Muratlı’da Film Çekiliyor

Muratlı’da Film Çekiliyor
Yayınlama: 26.06.2026
0
A+
A-

 

 

Nuri Bilge Ceylan, yeni sinema filmi projesi “Yorgun Güneş” filminin çekimlerine Tekirdağ Muratlı’da başladı. Pınar Deniz, Osman Sonant, Altan Erkekli ve Kerem Bürsin gibi isimlerin yer alacağı film, baba kız hikayesini ve aile içi hesaplaşmaları konu alıyor.

 

Türk sinemasının dünya çapında tanınan yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan, merakla beklenen yeni sinema filmi “Yorgun Güneş” için set çalışmalarına başladı. Usta yönetmenin yeni projesinin çekimleri Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde start aldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve aile ilişkilerine odaklanan hikâyesiyle dikkat çeken film, şimdiden sinemaseverlerin gündemindeki yerini aldı.

“Yorgun Güneş”, Ceylan’ın filmografisinde önemli bir yere sahip olması beklenen yapımlar arasında gösteriliyor. Yönetmenin daha önceki filmlerinde sıkça işlediği insan ilişkileri, yalnızlık, yüzleşme ve iç hesaplaşma temaları bu kez bir baba ile kızının yıllara yayılan çatışması üzerinden ele alınacak. Film, aile bağlarının zaman içerisinde nasıl dönüştüğünü ve geçmişten taşınan kırgınlıkların bireylerin hayatına etkilerini derinlikli bir anlatımla beyaz perdeye taşıyacak.

Yapımın başrollerinde son dönemin başarılı oyuncularından Pınar Deniz, deneyimli oyuncu Osman Sonant ve usta sanatçı Altan Erkekli yer alıyor. Kadroya daha sonra dahil olan Kerem Bürsin de projede önemli bir karaktere hayat verecek. Oyuncu kadrosunun açıklanmasının ardından film, sosyal medyada ve sinema çevrelerinde büyük ilgi görmeye başladı. Habertrak/Nijat Ayvaz

 

 

Marka Flower Çiçekçi