DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ÖKTEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yayın Tarihi: 07 Ocak 2018 | Son Güncelleme :

07 Ocak 2018 - 18:44

ÖKTEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

ÖKTEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı 36. Olağan Kongresi geniş bir katılımla Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Buradaki kongreye CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer, Emre Köprülü, belediye başkanları delegeler ve partililer katıldı. Seçimlerde beyaz listede mevcut başkan Recep Ökten, Kırmızı Listede Avukat Gülşen Tufan yer aldı.

İKTİDAR OLMANIN TEK YOLU BİRLİK VE BERABERLİK

2019’da CHP’nin iktidar olacağını aktaran CHP İl Başkanı Recep Ökten, “AKP eğitim alanında yaptığı çalışmalarla geleceğimizi karartıyor. Din temelli eğitim anlayışı ile topluma zarar veriyor. Eğitim insanları çağdaşlaştırır. BU gidişe dur demek lazım. Çağdaş ilime yeniden önem vermemiz lazım. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu iyi görüyoruz. AKP’nin ayrıştırıcı zulmünden kurtulmanın tek yolu CHP’nin birleştirici gücünde bir araya gelerek CHP’yi iktidar yapmak. İktidar olmanın tek yolu birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Ne kadar bütünsek o kadar güçlüyüz. En çok önemsediğim konulardan birisi parti birlikteliğini sağlamak” dedi.

25 YILDIR SİYASİ ARENADA GÖREV YAPIYORUM

Ökten, “25 yıldır siyasi arenada görev yapıyorum. 2014 geçimlerinde örgütlü çalışmanın meyvesini aldık. Partimi yerelde ve genelde iktidar yapmak adına tekrar aday oldum. Özgür iradeniz ile sandıkta oyunuzu kullanın. Seçilen kim olursa olsun CHP kazansın. Örgütümü iyi tanıyorum. BU gücü ekibimle birlikte başarıya ulaştırmak istiyorum” sözlerini kaydetti.

ÖKTEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Saat 17:00’da biten oylamada 600 delege oy kullandı. Seçimlerde beyaz listede mevcut başkan Recep Ökten, Kırmızı Listede Avukat Gülşen Tufan kıyasıya bir mücadele yaptı. Recep Ökten 314, Gülşen Tufan 304 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Habertrak/Ferhat Akgün-Canlı

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.