TEKİRDAĞ SERVİS ARAÇLARI İŞLETMECİLİĞİ ESNAF ODASI
Karar Tarihi : 29.04.2022
Karar No : 4
Toplantıya Katılanlar : Aşkın Gündoğdu, Nihat Yıldız, Nazif Usta, Mehmet Dursun Aksu, Olcay Köyan, Ali Avcı, Fatih Kurt, Mehmet Ayyıldız, Ali Tektaş Kararın Konusu : Kurucular Kurulu Genel Kurul Toplantısı
KARARIN METNİ
Yönetim Kurulumuz 29 Nisan 2022 Pazartesi günü yaptığı toplantıda aşağıdaki kararı almışlardır.
- 2022 yılı Kurucular Kurulu genel kurul toplantısının 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11.00’de aşağıdaki gündem dahilinde İstasyon Mah. İstasyon Cad. No:1 (Atatürk Kültür Merkezi) Çerkezköy/TEKİRDAĞ adresinde yapılmasına, çoğunluğun sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının 05 Haziran 2022 Pazar günü aynı yer ve saatte aynı gündem ile yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Gündem:
– Açılış.
– Başkanlık Divanının Teşekkülü.
– Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması.
– Başkanlık Divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi.
– Müteşebbis kurulun oda kuruluş çalışmaları hakkında bilgi vermesi.
-Yeni Dönem Çalışma Programı bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi kabulü ve reddi.
– Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi.
– Kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alımı ve satımına, gayrimenkul karşılığında ödünç para alınması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.
– Kurulmuş veya kurulacak şirketlere ve kooperatiflere iştirak etmek, amaçlarına uygun olarak eğitim kurumları kurmak üzere, vakıf kurmaya karar ve konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi.
– Dilek ve temenniler.
– Seçimler.
– Kapanış.