DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Satranç turnuvası sona erdi

Yayın Tarihi: 30 Aralık 2017 | Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 11:38

Satranç turnuvası sona erdi

Satranç Türkiye Kupası Tekirdağ İl Birinciliği müsabakaları, 47 sporcunun katılımıyla Çorlu Belediyesi Eğitim ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın açılış hamlesiyle başlayan Türkiye Kupası Tekirdağ İl Birinciliği turnuvasında Ulusal Başhakem Hakem Ebru Altıncı, İl hakemleri Ercan Ekinci, Rojhat Kayran görev yaptı.

Yaş sınırlaması bulunmayan turnuva, baba ve oğulların yarıştığı maçlara ev sahipliği yaptı. Final müsabakalarının sonunda birinciliği Taha Mert Dönmez, ikinciliği Rafet Üregen ve üçüncülüğü ise Şahin Ergin elde etti. Turnuva sonunda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan satranç sporunun önemine değindi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk törende dereceye girenlere madalya ve kupalarını, küçük, genç ve büyük yaş satranç sporcularına ise günün anısına hediyeler takdim etti. Habertrak/Ferhat Akgün

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.