Tekirdağlı yardımsever kadınlar Van’daki öğrencileri unutmadı. Elleriyle ördükleri atkı ve bereleri Van’daki köy okullarına gönderdiler.
Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şubesi her yıl geleneksel hale getirdiği öğrencilere kışlık yardımı kapsamında bu yıl Van’da bulunan köy okullarına atkı ve bere gönderdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Tekirdağ’da bulunan üyeleri ve Tekirdağlı yardımsever kadınlar kendi elleriyle atkı ve bere örerek ÇYDD’nin Van şubesinin belirlediği köy okullarına yardımda bulundular.
Konuyla ilgili konuşan ÇYDD Tekirdağ Şube Başkanı Gömeç Göçmen: “Üyelerimizin ve Tekirdağlı yardımsever hanımlarımızın elleriyle emek vererek hazırladıkları kışlık yardım paketlerimizi Van’da bulunan köy okullarına gönderdik. ÇYDD Van şubemiz atkı ve bereleri ihtiyacı olan öğrencilerle paylaşacak. Her yıl geleneksel olarak kışlık yardımı yapıyoruz. Bu yıl 5’incisi oldu bu. ÇYDD olarak çocuklarımıza desteğimizi esirgemiyoruz. Bu kapsamda emeği geçen tüm hanımlarımıza teşekkür ederim” dedi. Habertrak/Hülya Ural-Özel