
Köfteci Kardeşler iş birliğinde hizmete giren Hacı Süleyman Şık restoranı, görkemli bir törenle açıldı.
Tekirdağ Sahil, Yalı Sokak üzerinde hizmete açılan Hacı Süleyman Şık restoranı; Köfte-Döner-Sulu Yemek konseptiyle Tekirdağ halkına ve aynı zamanda yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.
Tekirdağ’ın meşhur lezzetlerinin, geleneksel bir sunum eşliğinde müşteriye sunulacağı restoran, kaliteli hizmet sevenlerin tek adresi olmaya aday.
300 kişiyi ağırlayabilecek potansiyele sahip Hacı Süleyman Şık restoranı sahipleri Orkun Şık ve Neslihan Şık açılışa duyulan rağbet nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını kaydettiler. Orkun Şık, aile şirketlerinin devamı niteliği taşıyan restoran hakkında şu bilgileri verdi: “Uzun zamandır babamın adını vermek istediğimiz bir yerdi. Çünkü bizim köftecimizin kurucusu babamdır. Burası da aile şirketimiz olarak hizmete açıldı. Bizim bir kolumuz Alaçatı’da. Kardeşim Volkan otel işiyle ilgileniyor. Bir yeğenim de Ankara’da restoran işletiyor. Biz de hizmet sektörünü devam ettiriyoruz. Restoranımız 300 kişiyi ağırlayabilecek imkânı sunuyor.”
Açılış törenine AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşat Sungur, AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Yüksel ve çok sayıda davetli katıldı.
Habertrak/Özlem İnan