Stratejik yol haritası belirlendi

Yayınlama: 07.12.2020 11:23
A+
A-

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı” kapsamında “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde “Stratejik Yol Haritası Hazırlama” çalışmalarına başlandı.

“Gıda” odak alanında “Stratejik Yol Haritası Hazırlama” toplantılarının birincisi Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Meryem Çamur başkanlığında TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) uzmanları Barış Çarıkçı ve Seda Celep ile Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü personelinin katılımıyla Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan üniversitenin stratejik yol haritasına ilişkin yapılması gerekenler ve hedefler hakkında değerlendirmeler yapıldıktan sonra Gıda Mühendisliği Bölümü akademik personeli ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantının ardından TÜSSİDE uzmanları Barış Çarıkçı ve Seda Celep Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü makamında ziyaret etti. Haber Merkezi

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi