Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Türk Anneler Derneği üyeleri ve hayırseverler, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Niş Bahçe Restoran’da gerçekleştirilen programda derneğin yürüttüğü faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verildi.
İftar programına dernek üyeleri ve hayırseverler yoğun ilgi gösterdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada dayanışma ve yardımlaşmanın önemi vurgulandı.
Dernek Başkanı Serap Çakır, iftar sonrası yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi:
“Türk Anneler Derneği’nin tertiplemiş olduğu iftar yemeğine hoş geldiniz. Yönetimim adına ve üyelerimiz adına sizleri yüreklerimizden öpüyorum. İyi ki varsınız. Derneğimize 1000 kişilik üye hedefi koymuştuk ve bu sayıya yaklaşmış bulunuyoruz. 26 Şubat’ta yeni yönetim olarak 1. yılımızı doldurduk. Bayrağı çok güzel ve başarılı bir şekilde devraldık. Başarıyla devam ettirmek adına ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
Çakır, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek, ihtiyaç sahibi kadınlara destek olduklarını ve öğrencilere burs sağladıklarını ifade etti. Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gördüklerini dile getiren Çakır, destek veren herkese teşekkür etti. Habertrak/Zekiye Türkkan