Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilere iki adet masa tenisi masası, raket ve top hediye etti.
Üniversite Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından imal edilen masa tenisi masalarını otizmli öğrencilerin özel eğitim gördüğü Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bağışlandı. Rektör Prof. Dr. Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ve beraberindekiler, özel eğitim gören çocuklarla masa tenisi oynadı.
Okul Müdürü Mehmet Turhan, gerçekleştirilen bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin’e teşekkür ederken, Rektör Şahin’de “Bu çocuklar için her şeye değer. Onlar özel oldukları kadar güzel çocuklar. Hayattan soyutlanmaları düşünülemez. Sportif faaliyetler ile kendilerini sosyal ve diğer yönlerden geliştireceklerine inanıyorum” dedi.
Ardından Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, aynı kampüs içerisinde bulunan Tekirdağ-Süleymanpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezine de kısa bir ziyarette bulunarak, Müdür Dinçer Dönmez ve kurum personeline iyi çalışmalar diledi.
Habertrak/Özlem İnan