Yeni bina kente kazandırıldı

Yayınlama: 19.02.2021 10:44
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın (LTSO) yeni hizmet binasına geçmesi dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binasının Lüleburgaz’a yakışır ve son derece modern olduğunu belirterek hayırlı olması temennisinde bulundular.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, her türlü ortak çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Haber Merkezi

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi