DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Yeni proje için işbirliği yapıldı

Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2020 | Son Güncelleme :

06 Temmuz 2020 - 10:24

Yeni proje için işbirliği yapıldı

Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolleri kapsamında ‘Koku Derecelendirme (KODER) Mobil Uygulama Projesi’ ve ‘Sürdürülebilir Ulaşım Sistemi İçin Şehir İçi Toplu Taşıma Hatlarının Modellenmesi ve Optimizasyonu Projesi’ hayata geçiriliyor.

Çorlu Belediyesi ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin birlikte yürüttüğü iki proje kapsamında Çorlu halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Çorlu Belediyesi tarafından yayınlanan “Çorlu İçin Çözüm Odaklı Proje Anketi”nde Çorlu halkı tarafından yapılan oylamalar sonucunda en çok talep edilen projelerden biri olan Koku Derecelendirme (KODER) Mobil Uygulama Projesi ile Çorlu halkının ikamet ettiği adresten ya da bulunduğu konumdan anlık koku memnuniyeti değerlendirmelerini yapabilecekleri bir mobil aplikasyon oluşturulması hedefleniyor. Proje ekibinde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer’in (Proje Koordinatörü) yanı sıra Arş. Gör. Dr. Can Burak Özkal (Proje Yöneticisi) ve Arş. Gör. Burak Sevinç yer alıyor.

Proje ile ilgili kat edilen aşamaların incelendiği toplantıda proje yürütücüsü olarak sunum yapan Arş. Gör. Dr. Can Burak Özkal devam etmekte olan çalışmalar ile ilgili Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Meclis ve Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Alev Ateş Türk, TEKULAŞ Genel Müdürü Hüseyin Özcan ve yetkililerin de yer aldığı toplantıda bilgilendirmede bulundu. Haber Merkezi

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.