DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Zabıta ekiplerinden fiyat ve gramaj denetimi

Yayın Tarihi: 27 Ekim 2018 | Son Güncelleme :

27 Ekim 2018 - 12:20

Zabıta ekiplerinden fiyat ve gramaj denetimi

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri döner satışı yapan işletmelerde fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirdi.

6502 Sayılı Kanunun 54. maddesi ve Belediye Emir ve Yasaklarına dair yönetmelik gereğince döner satışı yapan işletmelerde, Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirildi.

Denetlemeler konusunda açıklamada bulunan Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, Çorlu genelinde döner satışı yapan bazı işletmeler hakkında yapılan şikayetlerin artması üzerine denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, “Çorlu’da döner satışı yapan işletmeleri vatandaşların verdiği ücret karşısında sunulan ürün gramaj ve fiyat etiketleri konusunda sürekli olarak denetliyoruz.

Son zamanlarda bazı firmalara yönelik şikayetlerin artması neticesinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmeti vermek işletmelerimizin önceliği olmalı. Ödenilen ücret karşılığında tarifelerde belirtilen gramajlarda ürün satışı yapan işletmelerimize teşekkür ediyoruz. Kurallara uymayan işletmeler hakkında da gerekli yasal işlemler başlatılıyor.” dedi.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetim çalışmalarını rutin kontrollerin yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda da devam ediyor.

Habertrak/Ferhat Akgün

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.