“Spor çocuklarımızı başarıya taşır”

“Spor çocuklarımızı başarıya taşır”
Yayınlama: 05.07.2024
Düzenleme: 05.07.2024 16:19
2
A+
A-

Hedef 12 Spor Kulübü Yaz spor Okulu antrenmanlarına başladı. Kulüp Antrenörü Kemal Ermantaş, çocukları spora yönlendirmenin onları gelecek hayatta başarıya taşıyacağını söyledi.

Bu sezon Hedef 12 Basketbol spor Kulübü yeni kurularak, liglere katıldı. Basketbol Takımı kış döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek için Yaz Spor Okulu açtı.

Hedef 12 Spor  Kulübü yaz spor Okulu çalışmalarına İsmet İnönü Spor Salonda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hedef 12 Spor Kulübü Antrenörü Kemal Ermantaş, yaz spor Okulu ile ilgili  Haber Trak Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Ermantaş, açıklamasında, yaz spor okuluna katılanların, ilk kez spora başladığını ve eğitimi verdiklerini söyledi.

Yaz Spor Okullarında Temel Basketbol Eğitimi verdiklerini de İfade eden Ermantaş,  şunları kaydetti;” Paslaşma, top sürme, slalom ve koşullar olmak üzere antrenmanlarda Basket temel eğitimi veriyoruz. İlk etapta çocukların temel zekasını kullanması ve çevikliğini gelişiyoruz. Özellikle yaz aylarında çocukları mutlaka spora yönlendirelim. En önemli olan şey çocukların öz güvenlerinin kazanmasıdır. Çocuklar, yapamadıkları bir şey yaptıklarında öz güvenleri gelişiyor.  O zaman çocuk ‘Ben her şeyi bilmiyorum. Ama bilmediğim bir şeyi, bilene danışmayı çok iyi öğrendim istersem bunu ben başarabilirim’ diyor. Bu çocukların iç duyguları yarınlarda onları başarıya taşıyacak”

Marka Flower Çiçekçi