Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Tekirdağspor’un Çarşı- Meydan Grubu Taraftarı cezalara tepki göstererek tribünleri boş bıraktı.
Sporda şiddet yasasından (6222) daha önce 3 taraftar ceza almıştı. Namık Kemal Stadyumunda oynanan Ergene Velimeşespor maçı sonrası ise 2 taraftar daha 6222’den ceza almıştı.
Bu yasa kapsamında ceza alan 5 taraftar tüm spor müsabakalarını izlemekten men edilmiş, Tekirdağspor’un maçı olduğu saatlerde Denetimde serbestlik bürosunda olma zorunluluğu getirilmişti.
Çarşı- Meydan Grubu Taraftarı bu olaya tepki göstererek Tekirdağspor yönetiminin kendilerine destek olmamakla suçlamış, bundan sonra maçlara gelmeyeceklerini açıklamıştı.
Tekirdağspor- Kapaklıspor maçında Çarşı- Meydan grubu tepki göstererek maça gelmedi.
Çarşı- Meydan’ın stada gelmeyişi tribünleri sessizliğe bürüdü. Zaman zaman sahadaki oyuncuları kendi aralarındaki diyalogları sessizlikten dolayı tribünlerden bile duyuldu.
Habertrak/ Hakan Karaca