Sternum testeresi satın alınacaktır

Sternum testeresi satın alınacaktır
STERNUM TESTERESİ 1 ADET
T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Sternum Testeresi 1 adet mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2022/792090

 

1-İdarenin
a) Adı:T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi:BALKAN YERLESKESI 1 EDİRNE MERKEZ/EDİRNE
c) Telefon ve faks numarası:2842352729 – 2842353889
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı:Sternum Testeresi 1 adet
b) Niteliği, türü ve miktarı:Sternum Testeresi 1 adet
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer:Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) hastane ambar personeli nezaretinde ilgili birime kurulum yapılarak teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi:İhale edilen cihaz sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15.12.2022 tarihine kadar sipariş çekilmesine gerek kalmaksızın hastane deposu görevli personeli aracılığı ile ilgili birime kurulumu yapılarak teslim edilecek. Kurulum sırasında ihtiyaç duyulan her türlü hastanemiz sistemlerine entegrasyon yüklenici tarafından ücretsiz gerçekleştirilecektir. Cihaz kullanımı ile ilgili olarak yüklenici bölümde en az 1 saat kullanıcı eğitimi verecektir. Ürün Türk Ticaret Kanunu kapsamında 24 ay garantili olacaktır ve yüklenici garanti süresini kapsayacak teminat verecektir.
d) İşe başlama tarihi:Sözleşmenin imzalandığı tarihtir.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:23.08.2022 – 14:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres):Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü İhale Salonu Balkan Yerleşkesi/EDİRNE
  1. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
    4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
    4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
    a) İsteklilerin teklif etmiş oldukları malzemeler UBB veya UTS ye kayıtlı olacak ve sağlık bakanlığından onaylı olacaktır. Barkot numarası olmayan ve geçici barkod numarası ile teklif edilen malzemelerin teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır. Teklif edilen malzemelerin UBB veya UTS leri  idare tarafından kontrol edileceğinden UBB veya UTS çıktıları ihale dosyasına konulacaktır.
    b) İhaleye iştirak eden; ithalatçı veya üreticisi ise T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduklarına dair belgeyi, alt bayi ise T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında ithalatçı veya üreticinin ürünlerine alt bayi olduklarını gösterir belgeyi ihale dosyasında sunmaları zorunludur.
    c) Tıbbi Cihaz Uygulama Yönetmeliğine göre kapsam dışı olan malzemelerin kapsam dışı olduklarını gösterir üretici firma veya distribütör firma tarafından verilmiş belge yada resmi makamlarca verilen kapsam dışı olduğunu gösterir belge ihale teklif zarfında sunulacaktır.
    d) T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 23.03.2015 tarih 2015/9 sayılı genelgesine istinaden Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında ürünlerin veya cihazların ve satıcıların (üreticinin veya ithalatçının/ bayinin) TİTUBB veya UTS da  kayıt veya bildirim işlemi tamamlanmış olması şartı aranacaktır

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
istekliler tekliflerinin ekinde katalog sunmalıdırlar. İdare katalogtan ürünün teknik şartnameye uygunluğu konusunda teraddütte kalması durumunda demo isteyebilir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

  1. Diğer hususlar:
    Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Marka Flower Çiçekçi