Nusratlı’da şükür mevlidi okutulacak

Nusratlı’da şükür mevlidi okutulacak
Yayınlama: 21.08.2025
7
A+
A-

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Nusratlı Mahallesi’nde muhtarlık tarafından hasat dönemi şükür mevlidi ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak.

Mahalle halkının ve çevre köylerin yoğun katılım göstermesi beklenen etkinlikte, vefat edenler dualarla anılacak ve hasat sonrası dualarla şükredilecek. Nusratlı Mahallesi muhtarı Şerif Kaçar, mevlide tüm vatandaşları davet etti.

 

7 Eylül Pazar günü öğle namazının ardından başlayacak mevlide köy sakinleri ve civar köylerdekiler katılacak.

Nusratlı Mahallesi Muhtarı Şerif Kaçar ve aza üyeleri Sabri Eren, Mehmet Öztekin, İsmail Nerkis ve Serhan Orhan’dan oluşan tertip komitesi tarafından organize edilen mevlide tüm vatandaşlar davet edildi. Habertrak/Zekiye Türkkan

 

 

 

 

Marka Flower Çiçekçi