Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

TOKİ, Tekirdağ’ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde 13 arsayı satışa sundu. Arsaların uygun fiyatlı olması, talep yoğunluğunu artırdı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) 27 ilde 188 adet muhtelif arsa satışı büyük ilgi görüyor. Özellikle Tekirdağ’ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde satışa sunulacak 13 arsanın uygun fiyatlı olması, talep yoğunluğunu artırdı.
Arsaların 26 Kasım 2025’te, Ankara ve İstanbul’daki salonların yanı sıra internet üzerinden de gerçekleştirilecek açık artırmayla satışa çıkarılacağı duyuruldu. Ayrıca arsalarda KDV muafiyeti uygulanacak olması da vatandaşların dikkatini çeken önemli avantajlardan biri oldu.
TOKİ, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim, ayrıca yüzde 25 peşin 48 ay vade ve yüzde 40 peşin 36 ay vade seçenekleriyle ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu esnek ödeme koşulları, özellikle yatırım yapmak isteyen veya uygun bütçeyle arsa sahibi olmayı planlayan vatandaşların ilgisini artırıyor.
Emlak Yönetim üzerinden yürütülen süreçte, vatandaşlar çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla detaylara ulaşabilirken, açık artırma günü için hazırlıklar devam ediyor. Uygun fiyatlı arsa fırsatları sayesinde TOKİ’nin düzenlediği satışın yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Habertrak/Salih Aydın