Yangında Dubleks Ev Kül Oldu

Yangında Dubleks Ev Kül Oldu
Yayınlama: 27.11.2025
16
A+
A-

Güneş Sitesi’nde Dubleks Ev Yangını: Aile Mağdur Oldu

Güneş Sitesi’nin 5 aylık yöneticisi Zeliha Akbulut, site sakinlerini acil bir durum hakkında bilgilendirdi. Akbulut, sitede 6 gün önce meydana gelen yangında bir ailenin, evini tamamen kaybettiğini açıkladı.

Yangında Dubleks Ev Kül Oldu

Olayda, Şükrü Özgül ve eşi Neşe Özgül ile iki çocukları, tüpten çıkan yangın nedeniyle dubleks evlerini kaybetti. Yangın sonucu, ev tamamen kül olurken, aile şu an hiçbir barınma imkanına sahip değil.

Yardım Kampanyası Başlatıldı

Zeliha Akbulut, ailenin yeniden ev sahibi olabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için bir yardım kampanyası başlattığını belirtti. “Elinden gelen herkesten destek ve yardım rica ediyorum. Lütfen imkanlarınızı paylaşarak bu aileye yardımcı olun” çağrısında bulundu.

Toplumsal Duyarlılık Öne Çıkıyor

Site yönetimi ve komşular, yangın mağduru ailenin yanında olacağını ve tüm imkanlarla destek vereceğini ifade etti. Haberimizde yer alan çağrı, toplumun dayanışma ruhunu ortaya koyuyor ve aileye destek olma çağrısını güçlendiriyor.Habertrak/Zekiye Türkkan

Marka Flower Çiçekçi