Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Nusret Mandacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basının önemine dikkat çeken Mandacı; “ “Basın, Demokrasimizin Vazgeçilmez Unsurudur” dedi.
Mandacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Şehrimizin gelişmesinde, demokratik yapının güçlenmesinde ve vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasında basın mensuplarımızın çok büyük emeği var. Haber alma özgürlüğünün büyümesi adına verdikleri katkıdan dolayı tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum.”
Basının vatandaşların bilgilendirilmesinde kritik bir rol üstlendiğini vurgulayan Mandacı, her koşulda basınla birlikte hareket ettiklerini ifade etti.
Konuşmasında elim bir kazada hayatını kaybeden Hayrabolu önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı için de taziye mesajı paylaşan Mandacı, şu ifadeleri kullandı:
“Geçirdiği elim kaza sonucu vefat eden dava arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Cenaze programına da katılım sağlayacağız. Acımız büyük.”
KADIN KOLLARINDA DEĞİŞİM OLACAK
Kadın Kolları Başkanlığı atama sürecine ilişkin bilgi veren Mandacı, görev süresi sona eren başkana teşekkür ederek sürecin devam ettiğini belirtti:
“İki yıldır görev yapan ve iki seçim sürecini başarıyla yürüten Kadın Kolları Başkanımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. Yeni başkanın belirlenmesi için Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından bir çalışma yürütülüyor. Hafta sonu temayül yoklaması yapıldı, istişareler tamamlandıktan sonra kamuoyuna bilgilendirme yapılacak.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek