Afiş yarışmasında birinci oldu

Afiş yarışmasında birinci oldu
Yayınlama: 26.05.2025
Düzenleme: 26.05.2025 15:12
3
A+
A-

 

 

Hayrabolu Simten ve Ataman Özbay Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencisi Zelal Ercek, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Hareketli Nesil Sağlıklı Gelecek” afiş yarışmasında eseriyle Tekirdağ İl birincisi oldu.

Hayrabolu’da Milli eğitim alanında tarihi başarılara imza atıyor. Göreve başlayalı daha 6 aylık zaman içerisinde Hayrabolu’da eğitim ve ögretim alanında büyük başarıların mimari olan İlçe Milli Eğitim Müdürü tecrübelerini Hayrabolu’da yerine getiriyor.

Ödülünü Tekirdağ valisi Recep Soytürk’ten alan Zelal Ercek, bu alanda Hayrabolu tarihinde birincilik kazanan ilk ve tek öğrenci oldu.

 

Okul Müdürü İsmail Helvacı, öğrencinin ailesi ve arkadaşlarının mutluluğu görülmeye değerdi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Süleymanpaşa ilçeSİ Mevlana İlkokulunda “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı” düzenlendi.

Düzenlenen protokol doğrultusunda öğrencilere teorik eğitim verildi ve okul bahçesinde istasyonlar kurularak çocukların yaparak-yaşayarak öğrenmesi için etkinlikler yapıldı. Düzenlenen etkinliklerde çocuklar, ilk yardım eğitimi aldı ve etkinliklere katılarak sağlık konusunda bilgilendiler. Habertrak/Gülçin Kıyıcı

 

Marka Flower Çiçekçi