DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Cumhuriyet Bandosu bayram coşkusu yaşattı

Yayın Tarihi: 30 Ekim 2018 | Son Güncelleme :

30 Ekim 2018 - 11:40

Cumhuriyet Bandosu bayram coşkusu yaşattı

Bütün milli bayramları büyük coşku ile kutlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da heyecanlı ve coşkulu bir şekilde karşıladı. Kutlama etkinliklerine bir gün öncesinden başlanırken, Cumhuriyet Bandosu Süleymanpaşa’da sokakları şenlendirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, en büyük değerimiz olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu 29 Ekim’i, günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde karşıladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte, kentteki Cumhuriyet Bayramı heyecanının ve coşkusunun artırılması adına Cumhuriyet Bandosu Süleymanpaşa sokaklarında vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

Tekirdağ Valiliği önü, Sahil Zabıta Noktası ve Değirmenaltı ile Hürriyet mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Bandosu, İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı gibi milli duyguları üst seviyeye taşıyan marşları seslendirirken, vatandaşlardan gelen isteklere de yanıt vermeye çalıştı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Cumhuriyet Bandosu, Cumhuriyet Bayramı süresince kentin çeşitli noktalarında vatandaşlara müzik ziyafeti sunacak.

Habertrak/Ferhat Akgün

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.