Reklam

Mehmet Sabri Yüce’den Candan Yüceer’in İstifasına İlk Yorum

Mehmet Sabri Yüce’den Candan Yüceer’in İstifasına İlk Yorum
Yayınlama: 07.11.2026
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurmasının ardından Yeni Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Sabri Yüce’den kamuoyuna açıklama geldi.

Yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten İl Başkanı Mehmet Sabri Yüce, süreci tüm yönleriyle değerlendirdiklerini ifade etti. Yüce, gelişmelerin ardından ilçe başkanları ve belediye başkanlarını ortak bir değerlendirme toplantısına davet ettiğini açıkladı.

Toplantının ardından kamuoyunun gerekli şekilde bilgilendirileceğini belirten Yüce, açıklamasında örgüt iradesine, dayanışmaya ve ortak akla vurgu yaptı.

Parti örgütünün aynı sorumluluğu paylaşan yol arkadaşlarından oluştuğunu ifade eden Yüce, mevcut süreçte sağduyu ve birlikteliğin önemine dikkat çekti.

Öncelik genel başkanlık ön seçimi

Açıklamasında yaklaşan Genel Başkanlık ön seçimine de değinen Mehmet Sabri Yüce, üyelerin doğrudan iradesiyle gerçekleştirilecek demokratik sürecin yüksek katılım, birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanmasının öncelikleri olduğunu kaydetti.

Yeni Parti’yi birlikte kurduklarını ve büyüttüklerini belirten Yüce, yaşanan hiçbir gelişmenin partinin ortak hedeflerinden ve Tekirdağ ile ülkeye karşı taşıdıkları sorumluluklardan uzaklaştırmayacağını ifade etti.

Yüce, açıklamasını birlik ve kararlılık mesajıyla tamamlayarak, “Bizim yolumuz kişisel tartışmaların değil, ortak aklın, dayanışmanın ve demokrasi mücadelesinin yoludur” ifadelerini kullandı.

İktidar hedefinden vazgeçmeden örgütle omuz omuza yollarına devam edeceklerini belirten Mehmet Sabri Yüce, kamuoyuna saygılarını sundu.

Marka Flower Çiçekçi