Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Tekirdağ Safiye Osman Çeliker İlkokulu’nda ikinci dönem etkinlikleri kapsamında düzenlenen kermes etkinliği, hem öğrenciler hem de veliler için unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı. Okul yönetimi, öğretmenler ve velilerin yoğun çabalarıyla hazırlanan etkinlik, hem eğlenceli hem de anlamlı anlara sahne oldu.
Etkinliğe; Okul Müdürü Seyhan Topaloğlu, Müdür Yardımcıları Sedef Kaya ve Mustafa Hışır ile Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan İşcan da katılım sağladı. Gün boyunca süren etkinlik, öğretmenler, öğrenciler, okul çalışanları ve çok sayıda veli tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Kermeste çeşitli yiyecek stantlarından el emeği ürünlere kadar birçok satış noktası kuruldu. Katılımcılar hem alışveriş yaptı hem de okul ortamında sosyal bir atmosfer yaşamanın keyfini çıkardı.
ELDE EDİLEN GELİR OKUL İÇİN KULLANILACAK
Etkinlikten elde edilen tüm gelir, okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında ve eğitim ortamının iyileştirilmesinde kullanılacak. Bu bağlamda kermes sadece bir sosyal etkinlik olmanın ötesine geçerek, okula maddi ve manevi katkı sağlayan bir organizasyona dönüştü.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren tüm öğretmenlere, velilere ve katkı sağlayan personele teşekkür edildi. Dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerinden biri olarak gösterilen kermes, öğrencilerin gelişimi ve okulun geleceği adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Habertrak/Oya Orhan