Sanayi Caddesi’nin ismi değişiyor

Sanayi Caddesi’nin ismi değişiyor
Yayınlama: 05.03.2025
8
A+
A-

 

Süleymanpaşa Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın meclise katılmaması nedeniyle meclis üyesi Serkan Eriş başkanlık yaptı. Toplantının gündeminde, ilçedeki önemli caddelerden biri olan Sanayi Caddesi’nin isminin değiştirilmesi konusu yer aldı.

 

 

Toplantıda, Kadriye Nazif Gölge Lisesi’nin önündeki Sanayi Caddesi’nin isminin, okulun yapımını sağlayan hayırsever Kadriye Nazif Gölge’nin anısını yaşatmak amacıyla değiştirilmesi teklif edildi. Teklif, meclis üyeleri tarafından yapılan görüşmelerin ardından oy birliğiyle kabul edildi. Bu değişiklikle birlikte, Sanayi Caddesi’nin yeni ismi “Kadriye Nazif Gölge Caddesi” olarak belirlendi.

Söz konusu isim değişikliği, hayırseverin katkılarının takdir edilmesi ve ilçedeki eğitim alanına olan katkılarının kalıcı bir şekilde anılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Karar, oylamanın ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Habertrakl/Eyüp Şahin Pakyürek

 

Marka Flower Çiçekçi