DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HAFTANIN MAÇLARI

Google News
Haber Merkezi

Karalı;” Hedefim A Takım”

Son Güncelleme :

01 Şubat 2025 - 2:36

Karalı;” Hedefim A Takım”

Antrenmanda sakatlanan genç eldiven Sametcan Karalı, sahalara döneceği gümü iple çekiyor.

Tekirdağspor’un 16 yaşındaki başarılı kalecisi Sametcan Karalı, maçlarda göstermiş olduğu performansla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Gelecek vaat eden oyuncu Karalı, sağ bileği çatlayarak sakatlanmıştı.  Genç kaleci Karalı, sakatlığı sebebiyle Şarköyspor ve Aslan Yıldızspor maçlarında forma giyemedi.  Kalecinin sakatlığı Tekirdağspor’a pahalı mahal oldu ve 2 karşılaşmayı da kaybetti. Tekirdağspor almış olduğu 2 mağlubiyetle gurup aşamasında turnuva veda etti. Alçıları alınan Sametcan Karalı, çalışmalarına kaldığı yerden başladı.

Genç eldiven Sametcan Karalı, hedefleriyle ilgili Habertrak Gazetesi’ne acıkmalarda bulundu.

Sakatlığından dolayı çok üzüldüğünü ifade eden Karalı;” Sakatlanmadan önce U-16 Ligi Play-Off turu için şansımız vardı. Sakatlanarak takımımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Ancak düştüğüm yerden kalkarak devam etmek zorundayım. Gelecek yıl çalışmalarına şimdiden başladım. Bu dönemde kedimi daha da geliştirip Tekirdağspor alt yapısında başarılar kazanmak istiyorum. Muratlı içesinde oturmama rağmen Tekirdağspor’un a takımına sevdalıyım. A takımızın başlarına gerek top toplayıcı olarak, gerekse taraftar olarak sık sık geliyorum. Aşığı olduğum takımın formasını giymek istiyorum. Namık Kemal Stadında, Sarı-Siyahlı forma ile taraftarımızın önüne çıkmak en büyük hayalim” dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.