EDİRNELİ AYGUN EDİRNE’YE ÇAĞRILMADI

Yayınlama: 06.08.2022 09:46
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 9 Ağustos Salı günü, Edirne’de meclis grup toplantısı yapacak.

Bu toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık edecek.

Her ilde meclis toplantısı yapmayı hedefleyen CHP’de bir durakta Edirne olacak.

Bu nedenle neler yapılacağını konuşmak ve hazırlıklar yapmak üzere Edirne’de toplantı yapıldı.

Toplantı  öncesi Edirne, Kırklareli, İzmir, Balıkesir ve İstanbul milletvekilleri değerlendirmede bulundu.
CHP Edirne İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya;CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İzmir Milletvekili PM üyesi Ednan Arslan, İstanbul Milletvekili PM üyesi Özgür Karabat, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı katıldı.

Tekirdağ’dan hiçbir milletvekilinin çağrılmayışı ise dikkat çekti.

Üstelik Edirneli olan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un davet edilmeyişi ise kafaları karıştırdı.

Bilindiği gibi bu toplantıya CHP’li tüm milletvekilleri davetli.

Daha önce Erzurum’da gerçekleştirilen toplantının ikincisinin Edirne’de yapılacak olması,tüm yerel ve ulusal basının Edirne’ye ilgisini artıracak.

Edirne’nin ismi, tüm Türkiye’de seslendirilecek.

Böylesine büyük ve ciddi bir toplantı öncesi,CHP’li milletvekillerinin ön çalışma ve değerlendirmeler yapması ve Tekirdağ milletvekillerinin çağrılmaması ilginç değil mi?

Hemen yanıbaşımızda olan Edirne’nin özellikle Edirneli olan Aygun’u çağırmamaları niye?

Marka Flower Çiçekçi